Catering

Potrawy cateringowe

Menu

Zupy

rosół wiejski z makaronem -20zł/l

zupa grzybowa z łazankami -40zł/l

krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym -20zł/l

krem z brokułów z grzankami -20zł/l

barszczyk czerwony -15zł/l

żurek-30zł/l

gulaszowa -40zł

flaki wołowe staropolskie-40zł/l

Dania obiadowe grupa I – 50zł/kg

schabowy tradycyjny (ok.6 szt na kg)

kotlet szwajcar (ok 5 szt na kg )

roladki wieprzowe (ok 10 szt na kg )

pieczarka faszerowana (ok 10 szt na kg )

kotlet mielony (ok 10 szt na kg )

befsztyk drobiowy (ok 10 szt na kg)

filet z kurczaka po chłopsku (ok 25 szt na kg )

ryba pieczona w śmietanie (ok 7-8szt na kg )

ryba w warzywach (ok 8 szt na kg )

potrawka z kurczaka

karkówka z kurkami (ok 5szt na kg )

szynka wieprzowa (ok 10 szt na kg )

klopsy w sosie koperkowym (ok 12 szt na kg )

devolay (ok 5 szt na kg)

polędwica w sosie myśliwskim (ok 15szt na kg)

 

Dania obiadowe grupa II – 40zł/kg

żeberka w kapuście ( ok 5 szt na kg )

żeberka w sosie chilli (ok 6 szt na kg )

golonka w piwie (ok 5 szt na kg )

golonka w kapuście ( ok 4 szt na kg )

gołąbki (ok 5 szt na kg ) 

Dania obiadowe grupa III –30zł/kg

mix pierogowy (ok 18szt na kg )

ptysie z pieczarkami ( ok 14 szt na kg )

pasztecik z mięsem ( ok 25 szt na kg )

krokiet z mięsem (ok 5 szt na kg )

krokiet z kapustą ( ok 5 szt na kg )

kluski śląskie (ok 30 szt na kg )

Przekąski grupa I 50zł/kg

wędliny pieczone szefa kuchni

kurczak po węgiersku (ok 20 szt na kg )

rolada łososiowa z sosem tatarskim (ok 30 cm dł. )

ryby w ogórkach (ok15 szt na kg )

ryba po grecku (ok 15 szt na kg )

ryba w occie ( ok 15 szt na kg )

Przekąski grupa II 40zł/kg

schab w galarecie (ok 5 szt na kg )

pasztet wiejski

roladka sewastopolska ( ok 30cm na kg )

łosoś w jajku z kawiorem (ok 10 szt na kg )

sałatka gyros (2 małe miseczki )

sałatka grecka (1 średni półmisek)

sałatka cesarska ( 1średni półmisek )

sałatka kurczak z orzechami (2 małe miseczki )

sałatka krabowa ( 2 małe miseczki )

półmisek(wędliny+galaretki)

Przekąski grupa III 30zł/kg

galaretki drobiowe ( ok 18 szt na kg )

galaretki wieprzowe (ok 18 szt na kg )

jajka faszerowane (ok 10szt na kg )

śledzie w oleju ( 3 półmiski )

śledzie w pomidorach ( 3 półmiski )

śledzie w śmietanie ( 3 półmiski )

śledź po tatarsku ( 3 półmiski )

sałatka jarzynowa (2 małe miseczki )

Dania z dziczyzny

zrazy z jelenia (ok 10 szt na kg) -75zł/kg

gulasz z dzika -65zł/kg

szynka z dzika (ok 10 szt na kg) -65zł/kg

zrazy z dzika (ok 10 szt na kg) -70 zł/kg

gulasz z jelenia z kaszą gryczaną -80 zł/kg

Dania z wołowiny

tatar wołowy -75zł/kg

zrazy wołowe (ok 10 szt na kg) -65zł/kg

Dodatki

ziemniaki gotowane -10 zł/kg

bukiet surówek -25zł/kg

Kaczka

udka kacze pieczone z jabłkiem (ok 4szt/kg) – 60 zł/kg

 

Minimalna ilość zamówienia: 1kg lub 1litr ( dla dań obiadowych ), przekąski ( 0,5kg )

Zamówienia na catering przyjmujemy z 3 dniowym wyprzedzeniem

SKONTAKTUJ SIĘ